Δρίτσας: Η κοινωνία μας λέει «μην φύγετε, συνεχίστε»

Δρίτσας: Η κοινωνία μας λέει «μην φύγετε, συνεχίστε»

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης ο υπουργός μίλησε για τα μηνύματα που -όπως είπε- λαμβάνει από την κοινωνία

Δρίτσας: Η κοινωνία μας λέει «μην φύγετε, συνεχίστε»
«Μη φύγετε! Συνεχίστε». Αυτά τα μηνύματα υποστήριξε ότι λαμβάνει από την κοινωνία ο Θοδωρής Δρίτσας, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης που επισημαίνει ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει χάσει την λαϊκή νομιμοποίηση αλλά και στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας προς τους σημερινούς ένοικους του Μεγάρου Μαξίμου «να φύγουν».

«Ο ελληνικός λαός στις εκλογές του Σεπτεμβρίου μας είπε -παρά το συμβιβασμό- "συνεχίστε". Και σήμερα η κοινωνία μας δίνει μηνύματα: "μη φύγετε"», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος δε σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστήριξε ότι αποτελεί «το Ζάππειο δύο σε νέα βερσιόν».
Κλείσιμο

«Αστεία η λογική ότι θέλουμε καρέκλες. Δεν είχαμε ποτέ καρέκλες ούτε τις θέλουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολιτική δύναμη χειραγώγησης της ελληνικής κοινωνίας. Είναι δύναμη που επιδιώκει να εκφράσει και στηρίξει την κοινωνία κάτω από συνθήκες σκληρές», είπε σε άλλο σημείο.

Αναφορικά με την «λύση» που προκρίθηκε για τα ειδικά μισθολόγια είπε: «Ναι βεβαίως η νέα βελτίωση-προσθήκη στην αρχική διατύπωση που ήταν εξαναγκαστική έρχεται μετά από διαβούλευση και προβληματισμό όλης της κυβέρνησης να κάνει τι; Να θέσει σε αίρεση την εφαρμογή μιας τέτοιας πρότασης, εξασφαλίζοντας άλλους όρους που δεν θα είναι σε βάρος των ένστολων και δικαιοσύνης. Που είναι το πρόβλημα επ' αυτού; Αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση σέβεται το ρόλο όλων των εργαζόμενων με ειδικά μισθολόγια. Έχουμε ετοιμάσει σειρά πρωτοβουλιών για να διαγράψουμε προοπτικές».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης