ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα ξαναβρίσκουν και ετοιμάζουν κοινή γραμμή κατά της διαπλοκής

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα ξαναβρίσκουν και ετοιμάζουν κοινή γραμμή κατά της διαπλοκής

Προαναγγέλλοντας... κυβίστηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε συνάντηση βουλευτών των δύο κομμάτων για να χαράξουν κοινή γραμμή εν όψει της συζήτησης της επόμενης Τρίτης για την Δικαιοσύνη

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα ξαναβρίσκουν και ετοιμάζουν κοινή γραμμή κατά της διαπλοκής
Την ατάκα της παλιάς ελληνικής ταινίας «Ατσίδας», «είμαστε μια ωραία… ατμόσφαιρα» ανέσυραν τα κοινοβουλευτικά επιτελεία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προκειμένου να πείσουν ότι παραμένουν... αγαπημένα παρά την σφοδρή σύγκρουση με τα πρωτοφανή τελεσίγραφα μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες τα προεδρεία των δύο κυβερνητικών κομμάτων θα συνεδριάσουν σήμερα στις 7 το απόγευμα προκειμένου να ορίσουν την κοινή τους γραμμή για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη για ζητήματα Δικαιοσύνης και διαπλοκής.

Όταν δε οι δημοσιογράφοι εξήγησαν ότι η συζήτηση διεξάγεται σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών και όχι βουλευτών ή κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, η κυρία Θεοπεφτάτου σημείωσε ότι εκτός της συζήτησης που θα διεξαχθεί στην Βουλή, θα γίνει και παράλληλος διάλογος στα τηλεοπτικά πάνελ γι αυτό και θα πρέπει να οριστεί η «κοινή γραμμή» που θα ακολουθήσουν οι βουλευτές.
Κλείσιμο

Αναφορικά με την υπόθεση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και την επιμονή των ΑΝΕΛ να παραιτηθεί η κυρία Θεοπεφτάτου  είπε ότι το ζήτημα αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι τις ΚΟ, πρόσθεσε ωστόσο ότι «οι διαφωνίες κάνουν καλό»! Ο διευθυντής δε της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης επισήμανε ότι με τους ΑΝΕΛ «μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης