Σταύρος Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έκανε κυβέρνηση με άβουλους πολιτικούς υπαλλήλους

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έκανε κυβέρνηση με άβουλους πολιτικούς υπαλλήλους

«Δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο πέραν από το πώς να βολέψουν τους δικούς τους»

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έκανε κυβέρνηση με άβουλους πολιτικούς υπαλλήλους
«Οι ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι τεράστιες. Αντί να κάνει μια κυβέρνηση με ευρύτερες προσωπικότητες, με αποδοχή από την κοινωνία και με γνώση των προβλημάτων, χρησιμοποίησε άβουλους κομματικούς υπαλλήλους οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο πέραν από το πώς να βολέψουν τους δικούς τους».

Τα παραπάνω τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Μακεδονία» και τον Φίλιππο Δεργιαδέ.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Οι σπατάλες στα ρετιρέ της εξουσίας συνεχίζονται. Έχουμε τους περισσότερους Γενικούς Γραμματείς στην Ευρώπη, έχουμε εκατοντάδες δημοσίους υπαλλήλους αποσπασμένους στα κόμματα -το Ποτάμι πήρε πολύ λιγότερους από όσους μπορούσε- μοιράζουμε νέα μικρά προνόμια στους συνδικαλιστές, όλα αυτά άμα τα μαζέψεις βρίσκεις πολλά ισοδύναμα. Ο παράνομος τζόγος, το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων ζουν μια νέα “άνοιξη”. Γιατί δεν κάνουν κάτι για όλα αυτά;».

Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στην υπόθεση Πανούση, καθώς έχει καταθέσει προσωπικά ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα και αναμένει τις απαντήσεις του στη Βουλή, λέγοντας: «Αποκαλύπτεται ότι ένας σύμβουλος της κυβέρνησης παζάρευε με κάποιους εκ των κρατουμένων. Ο υπουργός Δικαιοσύνης μοίραζε και αυτός τις δικές του υποσχέσεις. Η υπόθεση φαντάζει τεράστια αλλά πριν βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα ας ακούσουμε τον κ. Τσίπρα».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τα σενάρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ήταν κατηγορηματικός ότι «δεν ξεκινήσαμε αυτή την πορεία της γέννησης μίας νέας πολιτικής πρότασης για να ζήσουμε αγκαλιά με το παλιό. Δεν θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να γίνει συνιστώσα του Ποταμιού ούτε το αντίστροφο. Το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε 16 χρόνια και η ΝΔ σχεδόν άλλα τόσα. Πολλά από όσα ζούμε τώρα είναι δικά τους εγκλήματα. Δεν θα τα ξεχάσουμε επειδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φαντάζει ακόμη χειρότερη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης