Τσίπρας: «Η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδας...»

Τσίπρας: «Η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδας...»

Την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα... νησιά της Ελλάδας, είπε πώς είδε το πρωί της Πέμπτης ο κ.Τσίπρας 

Τσίπρας: «Η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδας...»
Την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα... νησιά της Ελλάδας, είπε πώς είδε το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Κι όμως, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους από την Μυτιλήνη, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο πρωθυπουργός μίλησε για τα νησιά που με τεράστιες δυσκολίες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις τεράστιες ροές των μεταναστών και στα οποία, όπως υπογράμμισε, συγκαταλέγονται η Λέσβος και η Μυτιλήνη.

Προφανώς... μπερδεύτηκε -για ακόμη μια φορά- καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να μην γνωρίζει ότι Λέσβος και Μυτιλήνη, είναι το ίδιο νησί! 

Κλείσιμο


Πάντως, οι δηλώσεις Τσίπρα από τη Μυτιλήνη έκαναν το Twitter να πάρει «φωτιά» την Πέμπτη και πολλοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να σχολιάσουν με χιουμοριστική αλλά και καυστική διάθεση το σχόλιο για τα ελληνικά νησιά...

Δείτε μερικά από τα «τιτιβίσματα»












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης