Οι δύο ερωτήσεις που προκάλεσαν την έκρηξη του Αλέξη Τσίπρα

Οι δύο ερωτήσεις που προκάλεσαν την έκρηξη του Αλέξη Τσίπρα

Αφορούσαν την αστυνομία και την έμμεση μείωση μισθών και συντάξεων μέσω της αύξησης του ΦΠΑ - «Σας θυμώνω, γιατί;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος - «Θυμώνω γιατί είμαι σε οικείο περιβάλλον» η απάντηση του πρωθυπουργού

Οι δύο ερωτήσεις που προκάλεσαν την έκρηξη του Αλέξη Τσίπρα
Στιγμές έντασης έκρυβε η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Οι δύο βασικές στις οποίες ο πρωθυπουργός ύψωσε χαρακτηριστικά τον τόνο της φωνής του αφορούσαν την αστυνομία και την έμμεση μείωση μισθών και συντάξεων μέσω της αύξησης του ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Όταν, δηλαδή, ο δημοσιογράφος του επισήμανε τα μηνύματα των ακροατών για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας όπως αυτά καταγράφηκαν κατά τη συγκέντρωση της 15ης Ιουλίου, ο κ. Τσίπρας αρχικά απάντησε σε χαμηλούς τόνους κάνοντας λόγο για μια κυβέρνηση που θέτει τα θέματα αυτά όπου υπάρχουν προς διερεύνηση. Όταν, όμως, ο δημοσιογράφος του επισήμανε ότι «υπήρχαν και σπασίματα χεριών, κύριε πρόεδρε» ο Αλέξης Τσίπρας εξερράγη: «Η άλλη πλευρά καλύφθηκε με τις βόμβες που πήγαν να καεί ο κόσμος; Ότι ήταν 15 αλλοδαποί καλύφθηκε; Η αστυνομία τι πρέπει να κάνει όταν υπάρχει καταιγισμός βομβών; Να περιμένει μέχρι να καεί; Για σταθείτε λίγο».

Κλείσιμο
Η υψηλών τόνων απάντηση του πρωθυπουργού προκάλεσε την παρατήρηση του δημοσιογράφου: «σας θυμώνω; Γιατί;» με τον Αλέξη Τσιπρα να απαντά «γιατί είμαι σε οικείο περιβάλλον».  

Είχε προηγηθεί έκρηξη του πρωθυπουργού όταν ο δημοσιογράφος του είχε επισημάνει ότι υπάρχει μείωση μισθών και συντάξεων με την αύξηση του ΦΠΑ. «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι αλλά να αυτομαστιγωνόμαστε γιατί η αριστερά έχει μάθει στη λαθολογία δεν είναι σωστό» απάντησε με ένταση ο πρωθυπουργός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης