Καμπάνια κατά της δραχμής ξεκινά ο Μάρδας

Καμπάνια κατά της δραχμής ξεκινά ο Μάρδας

«Τα έχω γράψει και παλαιότερα και τώρα σε προσωπικό επίπεδο θα αρχίσω να ενημερώνω τον κόσμο για τα όσα ακούγονται περί ευρώ ή δραχμής»

Καμπάνια κατά της δραχμής ξεκινά ο Μάρδας
Επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη και των υποστηρικτών της δραχμής εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μάρδας, ανακοινώνοντας ότι θα αναλάβει προσωπικά ο ίδιος πρωτοβουλίες για την ενημέρωση των πολιτών.

"Τα έχω γράψει και παλαιότερα και τώρα σε προσωπικό επίπεδο θα αρχίσω να ενημερώνω τον κόσμο για τα όσα ακούγονται περί ευρώ ή δραχμής. Υπάρχει σε εξέλιξη μια καμπάνια υπέρ της δραχμής με πολλές ανακρίβειες και πολλά λάθη. Ξεχνάμε όμως ότι την εικοσαετία 1980-2000 η δραχμή έχασε επτά φορές αξία σε σχέση με το δολάριο και μετά βίας οι εξαγωγές διπλασιάστηκαν" τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον Σκάι.

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε εναλλακτικό σχέδιο δραχμής, απάντησε ότι "σε επίπεδο κυβερνητικής  πολιτικής τέτοιες συζητήσεις δεν έγιναν ποτέ. Αν γίνονταν, θα το μαθαίνατε. Σε ό,τι με αφορά,  έχω ξεκαθαρίσει ότι οποιαδήποτε τέτοια μεθόδευση θα με βρει αντίθετο. Όλη η προσπάθεια που κάνουμε είναι εντός ευρώ".

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας το plan B Βαρουφάκη για υποκλοπές ΑΦΜ και παράλληλο νόμισμα, τόνισε: "Δεν μπορώ να το φανταστώ. Κάπου πρέπει να μαζευτούμε σε διάφορες δηλώσεις. Μπορεί ο καθένας με το επιτελείο του να ετοίμαζε ό,τι θέλει. Το τι ετοίμαζε όμως το επιτελείο ενός υπουργού δεν αποτελεί κυβερνητική πολιτική".  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης