Η Βαλαβάνη ζήτησε και τα... ρέστα από τον Αυγενάκη: Νομίζαμε ότι μέχρι τώρα φορούσε παντελόνια

Η Βαλαβάνη ζήτησε και τα... ρέστα από τον Αυγενάκη: Νομίζαμε ότι μέχρι τώρα φορούσε παντελόνια

Αυγενάκης: «Φοράγαμε και εξακολουθούμε να το φοράμε το παντελόνι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο καθώς τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους»

Η Βαλαβάνη ζήτησε και τα... ρέστα από τον Αυγενάκη: Νομίζαμε ότι μέχρι τώρα φορούσε παντελόνια
Η υπόθεση της μητέρα της κυρίας Νάντιας Βαλαβάνη με τα 200.000 ευρώ που έσπευσε να σηκώσει από την τράπεζα λίγο πριν την επιβολή των capital controls «έσπασε» στην Ολομέλεια της Βουλής λίγο πριν τη λήξη της συζήτησης επι του κρίσιμου νομοσχεδίου.

Η συζήτηση άνοιξε την αναφορά του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη που είπε ότι: «Τα capital controls έφεραν καταστροφή. Το είχαν προβλέψει και κάποιες μανάδες. Είναι ντροπιαστικό όμως το πώς αντέδρασε η υπουργός όταν μαθεύτηκε ότι η οικογένειά της απέσυρε 200. 000 ευρώ. Έβγαλε ανακοίνωση 1.010 λέξεις χωρίς μια ουσιαστική απάντηση. Ούτε μια συγγνώμη».

Η κυρία Βαλαβάνη ζήτησε το λόγο και αντί συγγνώμης απαίτησε να της ζητήσουν συγγνώμη όλοι οι υπόλοιποι.

«Αυτό που γίνεται είναι "δολοφονία χαρακτήρα" και υπάρχουν άνθρωποι που είναι επαγγελματίες σε αυτό. Υπάρχουν πράγματα που ό,τι και να κάνεις, ακόμα και αν δικαιωθείς, το στίγμα θα εχει μείνει. Δεν έχω να πω συγγνώμη γιατί δεν έχω κάνει τίποτα. Αν κάποιος χρειάζεται συγγνώμη είμαι εγώ. Αυτό θα περίμενα από τον προηγούμενο ομιλητή και από τον κ. Αυγενάκη που θεωρούσα ότι φορά παντελόνια».

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης που με επίμονες ερωτήσεις έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση σχολίασε: «Φοράγαμε και εξακολουθούμε να το φοράμε το παντελόνι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο καθώς τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης