Telegraph: Ασφαλιστικά μέτρα κατά των δανειστών ενδέχεται να ζητήσει η Κυβέρνηση

Telegraph: Ασφαλιστικά μέτρα κατά των δανειστών ενδέχεται να ζητήσει η Κυβέρνηση

Πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψαν στην Telegraph ότι η Ελλάδα μπορεί να προσφύγει στο Δικαστήριο της ΕΕ προκειμένου να εμποδίσει τους δανειστές να ενεργήσουν με τρόπο που παραβιάζει τα ελληνικά δικαιώματα

Telegraph: Ασφαλιστικά μέτρα κατά των δανειστών ενδέχεται να ζητήσει η Κυβέρνηση
Την πιθανότητα να προσφύγει η Κυβέρνηση στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα κατά των δανειστών αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Telegraph, επικαλούμενη πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο δημοσίευμα της Suddeutsche Zeitung, η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει ένα σενάριο το οποίο προβλέπει την υποβολή τελεσίγραφου προς την Ελλάδα με υποχρεωτική επιβολή capital controls ακόμη και αυτό το σαββατοκύριακο.

Εν όψει αυτών των καινούργιων εξελίξεων, πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψαν στην Telegraph ότι η Ελλάδα μπορεί να ζητήσει επιβολή ασφαλιστικών μέτρων από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να εμποδίσει τους δανειστές και τους Θεσμούς της ΕΕ να ενεργήσουν με τρόπο που παραβιάζει τα ελληνικά δικαιώματα. «Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν πρωτάκουστο και θα περιέπλεκε ακόμη περισσότερο την κατάσταση», σχολιάζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας Ambrose Evans-Pritchard.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης