«Εμφύλιος» στη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα

«Εμφύλιος» στη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα

Υποψήφιοι του κόμματος ετοιμάζονται για εκατέρωθεν μηνύσεις με αφορμή μαζική αποστολή SMS ανήμερα των εκλογών

«Εμφύλιος» στη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα
«Εμφύλιος» ξέσπασε ανήμερα των εκλογών ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα με αφορμή τη μαζική αποστολή SMS σε ψηφοφόρους σήμερα, Κυριακή, από τον Ανδρέα Κατσανιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το
patrastimes.gr η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Θανάση Νταβλούρο, οποίος λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι πέρασε για το λόγο αυτό το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου στην οδό Ερμού.

Δήλωση για το θέμα έκανε και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αναφέρει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, κατηγορώντας τον Ανδρ. Κατσανιώτη για επηρεασμό του εκλογικού σώματος με μαζική αποστολή sms σε ψηφοφόρους ανήμερα των εκλογών.

Στην δήλωσή του αναφέρει:
Κλείσιμο

Με αφορμή την παράνομη πράξη αποστολής μαζικών μηνυμάτων προς ψηφοφόρους, ανήμερα της εκλογικής διαδικασίας,για προώθηση της υποψηφιότητάς του και επηρεασμό του εκλογικού σώματος-από πλευράς του συνυποψήφίου μου Ανδρέα Κατσανιώτη-επιθυμώ να δηλώσω-προς το παρόν-τα εξής: "Ο κόσμος της Ν.Δ μας θέλει όλους μαζϊ.Κάποιοι προκαλούν με τις σπασμωδικές πράξεις τους εσωκομματική γκρίνια και διαμάχη.Σήμερα εγώ ασχολούμαι μόνο με τον δύσκολο αγώνα του κόμματός μου και της υποψηφιότητάς μου. Όσοι δεν τηρούν τα προβλεπόμενα απο τον εκλογικό νόμο εκτίθενται ανεπανόρθωτα ηθικά και παρανομούν. Επιφυλάσσομαι πάντως κάθε νόμιμου δικαιώματός μου υπερασπιζόμενος πάντα το ήθος, τη νομιμότητα και την εντιμότητα, σεβόμενος δε διαχρονικά την αξιοπρέπεια των ψηφοφόρων".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης