Στανίση: «Αφού είπα το "ναι" θα χορέψω»

Στανίση: «Αφού είπα το "ναι" θα χορέψω»

Είναι υποψήφια βουλευτής στην Ημαθία με το κόμμα «Τελεία», του Απόστολου Γκλέτσου

Στανίση: «Αφού είπα το "ναι" θα χορέψω»
Έτοιμη να... χορέψει δηλώνει η Κατερίνα Στανίση η οποία, όπως ανακοινώθηκε χθες, 
είναι υποψήφια βουλευτής στην Ημαθία με το κόμμα «Τελεία», του Απόστολου Γκλέτσου.

Μιλώντας την Τετάρτη για την συνάντησή της με τον κ. Γκλέτσο και γιατί είπε το «ναι» στο να είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές, η  γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε ότι αρχικά η πρόταση της  φάνηκε παράξενη.

«Μου φάνηκε παράξενο να μου προτείνει κάποιος να είμαι υποψήφια βουλευτής. Δεν φανταζόμουν ποτέ να είχα μια τέτοια πρόταση αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου κι επειδή τον παρακολουθώ ως δήμαρχο σκέφτηκα ότι δεν τον ψηφίζει ο κόσμος για πλάκα», είπε η κυρία  Στανίση, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό  Παραπολιτικά 90.1 Fm.
Κλείσιμο

Όσον αφορά στον κ. Γκλέτσο είπε ότι τον γνωρίζει πολλά χρόνια και ότι έχει «μια άλλη οικειότητα» μαζί του.

Ωστόσο, δήλωσε αποφασισμένη να βοηθήσει και εξέφρασε την πεποίθησή της πως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι μπορεί να κάνω κάτι και να προσφέρει, αν και όπως τόνισε δεν είμαι πολιτικός.

«Δεν μπορώ να μιλάω σαν πολιτικός δεν έχω πείρα... Θα είμαι υποψήφια εκεί που γεννήθηκα, στην Νάουσα», είπε και σημείωσε πως «η πολιτική δεν σπουδάζεται».

Όμως, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως αφού είπε το «ναι», είναι έτοιμη να... χορέψει, υπογραμμίζοντας ότι γνωρίζει πως ο δρόμος που επέλεξε είναι δύσκολος.

Τέλος, ερωτηθείσα σχετικά, η τραγουδίστρια μίλησε και για το Μνημόνιο, αποκαλύπτοντας πως νιώθει πολύ άσχημα όταν πηγαίνει και πληρώνει για πράγματα που δεν είναι κάτι που πρέπει να το πληρώσουμε.

«Το μνημόνιο δεν είναι αυτά όλα που πληρώνουμε; Είναι αυτά που έρχονται και πηγαίνουμε όλοι σαν πρόβατα και τα πληρώνουμε. Νιώθω πολύ άσχημα όταν πηγαίνω και πληρώνω για πράγματα που δεν είναι κάτι που πρέπει να το πληρώσουμε. Δουλεύουμε μόνο και μόνο για τα έξοδα», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης