Κουτσούμπας: Το ασφαλιστικό αποτελεί αιτία πολέμου

Κουτσούμπας: Το ασφαλιστικό αποτελεί αιτία πολέμου

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ εκτιμά ότι «ετοιμάζονται να ρίξουν νέο τσεκούρι στις παροχές ασφάλισης, υγείας, σύνταξης»

Κουτσούμπας: Το ασφαλιστικό αποτελεί αιτία πολέμου
Νέο «τσεκούρι» σε ασφάλιση, υγεία και συντάξεις, υποστηρίζει ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, πως θα υπάρξει, σχολιάζοντας τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα οι εξελίξεις στο κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα αφορούν σε όλο το λαό, ανεξαρτήτως ηλικίας, αλλά και στην ίδια την κοινωνική ασφάλιση.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ εκτιμά ότι «ετοιμάζονται να ρίξουν νέο τσεκούρι στις παροχές ασφάλισης, υγείας, σύνταξης. Πάνε για πλήρη κατάργηση όλων των συνταξιοδοτήσεων για ηλικίες κάτω των 62 ετών, πράγμα που σημαίνει αύξηση των ορίων ηλικίας».

Κλείσιμο
Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουτσούμπας τονίζει ότι «τα έχουν γκρεμίσει όλα, θέλουν τώρα να ολοκληρώσουν την κατεδάφιση. Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει από τώρα να ετοιμαστεί ώστε να αντιμετωπίσει και να εμποδίσει αυτές τις εξελίξεις από το Σεπτέμβρη. Το ασφαλιστικό αποτελεί πραγματικά αιτία πολέμου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης