Αποστόλου: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάει η χώρα σε εκλογές»

Αποστόλου: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάει η χώρα σε εκλογές»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ότι η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα προκαλέσει σίγουρα εκλογές  

Αποστόλου: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάει η χώρα σε εκλογές»
Τις δικές του θέσεις απέναντι στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το αν βλέπει σύντομα εκλογές ο κ. Αποστόλου απάντησε: «Η πρόσφατη λαϊκή βούληση, όπως εκφράστηκε από τις ευρωεκλογές για εμάς είναι ξεκάθαρη. Έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να προσφύγει η χώρα το συντομότερο δυνατό σε εκλογές.

«Θα κάνουμε ο,τι μπορούμε σε κοινοβουλευτικά πλαίσια για να μην εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάει η χώρα σε εκλογές», σημείωσε στη συνέχεια, ενώ τόνισε ότι μέχρι να συμβεί αυτό κανείς δεν μπορεί να στέκεται αδρανής σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Κλείσιμο
Τέλος σε επόμενη ερώτηση για το εάν η σύγκρουση για την αξιολόγηση «μυρίζει» εκλογές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε κατηγορηματικά όχι, δηλώνοντας ότι τέτοιου είδους ενδοκυβερνητικές κόντρες είναι καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα. «Τις έχουμε βιώσει κι άλλες φορές και με πολύ πιο έντονο τρόπο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης