Πάγκαλος: Υποφέρω, η σύνταξή μου είναι 1.800 ευρώ

Πάγκαλος: Υποφέρω, η σύνταξή μου είναι 1.800 ευρώ

«Δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω…» τόνισε σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνει ως σύνταξη ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πάγκαλος: Υποφέρω, η σύνταξή μου είναι 1.800 ευρώ
Με νέες δηλώσεις που προκαλούν σάλο και την έκρηξη της κοινής γνώμης «ξαναχτύπησε» ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μετά το «μαζί τα φάγαμε», τη συνέχεια που ο ίδιος έδωσε με το «μαζί τα τρώμε», τις βολές κατά δημοσίων υπαλλήλων, που ζήτησε «να απολυθούν οι μισοί», αλλά και τους χαρακτηρισμούς κατά Γλέζου («νούμερο») και Δούρου («βρομερή φάτσα»), έκανε δυνατό... comeback, αναφερόμενος στη σύνταξη που λαμβάνει, με δηλώσεις του στο ρ/σ Βήμα Fm.  

Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως... υποφέρει, με τα 1.800 ευρώ που λαμβάνει ως σύνταξη, καθώς άλλα είχε υπολογίσει και αλλιώς του τα έφερε η ζωή! Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη δικαίωση των δικαστικών από το Ελεγκτικό Συνέδριο, ανέφερε: «Εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω…», προκαλώντας με τη δήλωσή του -για ακόμη μία φορά- τον εκνευρισμό χιλιάδων Ελλήνων.

Εξάλλου, κάλεσμα στην αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίσει από κοινού με τα κόμματα της συγκυβέρνησης τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας απηύθυνε ο Θόδωρος Πάγκαλος, 

Κλείσιμο
«Να τελειώσει το θέμα έτσι εύκολα» τόνισε, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι τα τελευταία χρόνια η επιλογή του Προέδρου γινόταν ώστε να δοθεί μια «λύση στιγμής» από τον εκάστοτε πρωθυπουργό. 

«Εγώ θεωρώ ότι πρέπει το θεσμό αυτό, τον οποίο έχουμε περιορίσει πολύ, να μην τον εξευτελίσουμε άλλο», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος.

Είπε επίσης, πως δεν προσδίδει «την απαιτούμενη αίγλη» στο θεσμό, η εκλογή του με ψήφους που θα μαζευτούν από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και τα «περιτρίμματα» από τους ανεξαρτήτους.

Ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε «εξωφρενική» την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμα και αν πρόκειται για στέλεχος του κόμματός του και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως αν συνεχίσει έτσι θα οδηγηθεί στην πορεία σε «βαθμιαία περιθωριοποίηση που του ταιριάζει».

Αναφορικά με το προφίλ που θα πρέπει να έχει το πρόσωπο που θα επιλεγεί, τόνισε πως μπορεί να είναι πολιτικό πρόσωπο ή όχι, με μεγάλη αποδοχή, κοινωνική διαδρομή και ο οποίος να έχει τεθεί στην κρίση των πολιτών μέσα από κάποιες διαδικασίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης