Πάγκαλος: «Πράξη αυτοκτονίας το δίλημμα που θέτει ο Βενιζέλος»

Πάγκαλος: «Πράξη αυτοκτονίας το δίλημμα που θέτει ο Βενιζέλος»

Για «αφελή εκβιασμό» των ψηφοφόρων εκ μέρους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο ο πρώην Βουλευτής

Πάγκαλος: «Πράξη αυτοκτονίας το δίλημμα που θέτει ο Βενιζέλος»
Ευθείες βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας τον για «αφελή εκβιασμό» των ψηφοφόρων αναφερόμενος στο δίλημμα που έθεσε ο κ. Βενιζέλος σχετικά με την κυβερνητική σταθερότητα.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «πράξη αυτοκτονίας» το δίλημμα που έθεσε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος χθες δήλωνε πως εάν στις επικείμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ και η ΕΛΙΑ δεν συγκεντρώσουν ένα «ικανοποιητικό ποσοστό», τότε το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα λόγο να παραμείνει στην κυβέρνηση και να επωμιστεί ευθύνες που δεν του αναλογούν.

Σχολιάζοντας αυτήν ακριβώς την δήλωση Βενιζέλου ο κ. Πάγκαλος τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον με την παρούσα ηγεσία». Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Βενιζέλος απειλεί ότι αν δεν πάει καλά η ΕΛΙΑ στις ευρωκλογές θα αποσύρει τους βουλευτές του από την κυβέρνηση. Ο Βενιζέλος φημολογείται ότι είναι έξυπνος άνθρωπος, αλλά έρχεται τώρα -και δεν είναι είναι η πρώτη φορά, όλοι θυμόμαστε το Ζάππειο- να δώσει στους ψηφοφόρους ένα επιχείρημα για να ψηφίσουν απευθείας τον Σαμαρά».

Κλείσιμο
«Εγώ που ταλαντεύομαι γιατί να ψηφίσω ΕΛΙΑ και να μην ψηφίσω απευθείας την κυβέρνηση; Αυτά που λεει είναι άθλιος και αφελής εκβιασμός. Εκβιάζεις ποιόν; Τον Σαμαρά για να πει στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν Βενιζέλο για να μην πέσει η κυβέρνηση;», διερωτήθηκε ο κ. Πάγκαλος και κατέληξε: «Αν φύγει από την κυβέρνηση θα προκαλέσει εκλογές. Και τότε το ΠΑΣΟΚ θα πάρει ακόμα μικρότερο ποσοστό...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης