Μπίστης για Μακρή: Πίστευα ότι θα πας στη ΧΑ - Ραχήλ: Τελικά είσαι πανηλίθιος

Μπίστης για Μακρή: Πίστευα ότι θα πας στη ΧΑ - Ραχήλ: Τελικά είσαι πανηλίθιος

Μυστήριο με το πολιτικό μέλλον της Ραχήλ - Οι διαρροές, τα μισόλογα και η άγνοια του προέδρου των ANEΛ

Μπίστης για Μακρή: Πίστευα ότι θα πας στη ΧΑ - Ραχήλ: Τελικά είσαι πανηλίθιος
Με σκληρό τρόπο απάντησε στο Νίκο Μπίστη η βουλευτής των Ανεξάρτητων ΕΛλήνων, Ραχήλ Μακρή, σε υπονοούμενα που άφησε περί μεταπήδησης της Μακρή στην αυθεντική Χρυσή Αυγή από το... γενόσημό της.

«Δεν ξέρω που θα καταλήξει η κ. Ραχηλ Μακρή. Τώρα γιατί εγώ από την ουσία των παρεμβάσεων της και απο την εν γένει συμπεριφορά της πίστευα ότι από το γενόσημο θα μεταπηδουσε στο πρωτότυπο της Χρυσής Αυγής; Τόσο έξω να πέφτω;» ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Μπίστης.

Κλείσιμο


Η απάντηση που έλαβε από την Ραχήλ Μακρή ήταν άμεση και σκληρή:«Πίστευα ότι είσαι ηλίθιος αλλά τελικά είσαι πανηλίθιος», ξέσπασε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, ενώ προφανώς η απάντησή της δεν την ικανοποίησε πλήρως και λίγο αργότερα επανήλθε: «Μην ανησυχείς Μπίστη που θα πάω να ανησυχείς για τους προδότες της ΔΗΜΑΡ. Και μην ξεχνάς οι προδότες δεν είχαν καλό τέλος».




Γιατί η Ραχήλ Μακρή ξανανέβηκε στα... κάγκελα;

 
Τι συμβαίνει με την κυρία Ραχήλ Μακρή; Διαρρέει την ανεξαρτητοποίησή της, δεν το κάνει και εξαφανίζεται! Αναφέρει ότι η σχετική επιστολή παραίτησής έχει ήδη αποσταλεί, όμως απο το γραφείο του Προέδρου της Βουλής δηλώνουν άγνοια. Υπογράφει πρόταση με τα υπόλοιπα μέλη της κοινοβουλευτικής της ομάδας και δεν παρουσιάζεται στην Βουλή να την ψηφίσει!

Την ώρα λοιπόν που οι πάντες αναρωτιούνται τι θα κάνει η ιδιόρρυθμη βουλευτής μια ανάρτηση στο blog της, αργά το βράδυ της Κυριακής ενδεχομένως και να δίνει απάντηση. Η κυρία Μακρή «ανέβασε» ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου το περασμένο Σάββατο – την ημέρα που η ίδια επιβεβαίωνε τα περι ανεξαρτητοποίησης – την οποία υπογράφει ως βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τι ήταν όμως αυτό που την οδήγησε σε αυτή την παράδοξη τακτική;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπεριφορά της βουλευτού οφείλεται στα έντονα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου. Η αδυναμία ομαλής συμβίωσης ορισμένων βουλευτών έγινε ακόμα πιο εμφανής την στιγμή που ανέλαβε γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο κ. Κώστας Γιοβανόπουλος. Η πρωτοβουλία του μάλιστα να «ξηλώσει» όλο το διοικητικό προσωπικό των γραφείων στην Βουλή με την επιλεγμένη διαρροή που τους περιέγραφε ως «βαθύ λαρύγγι» των εσωτερικών στιγμών της ΚΟ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι ίδιες πηγές πάντως εκτιμούν ότι η κυρία Μακρή, ανέβαλλε την αποστολή της επιστολής παραίτησής στο παρά πέντε και μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Καμμένο. Από την άλλη πηγές του κόμματος ερμηνεύουν τις κινήσεις της κυρίας Μακρή ως «καπρίτσιο», υποστηρίζουν ότι όλα οφείλονται στον δυσπροσάρμοστο χαρακτήρα της και σημειώνουν ότι «κάθε φορά που τσακώνεται με κάποιον μέσα στο κόμμα απειλεί με παραιτήσεις». Υπενθυμίζουν δε με νόημα την σφοδρή σύγκρουση που είχε πριν από λίγους μήνες με τον κ. Γιώργο Νταβρή αλλά και με την κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις με ανταλλαγή βαριών εκφράσεων στα site κοινωνικής δικτύωσης. Οι ίδιες πηγές μάλιστα μιλούν για «παραίτηση και ξε-παραίτηση» την οποία εντάσσουν σε «στοιχεία υπερβολής» όπως «τις κρεμάλες, τους παπαγάλους και τα κάγκελα» που χαρακτηρίζουν – όπως αναφέρουν – την βραχύβια κοινοβουλευτικής της θητεία.  Άλλες πηγές πάντως σημειώνουν ότι η κυρία Μακρή μπορεί να έχει έντονη εως υπερβολική δράση τόσο εντός όσο και εκτός της Βουλής σημειώνουν όμως πως αν δει κανείς τις ερωτήσεις που καταθέτει στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου θα διαπιστώσει ότι συγκροτούν σοβαρότερο φάκελο από εκείνο άλλων βουλευτών του κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης