Miranda Kerr: Πόζες και see-through σουτιέν

Miranda Kerr: Πόζες και see-through σουτιέν

Ο Terry Richardson ήταν η νέα της «δικαιολογία» για να γδυθεί...

Miranda Kerr: Πόζες και see-through σουτιέν
Από τη μέρα που χώρισε από τον εδώ και τρία χρόνια σύζυγό της, Orlando Bloom, τον περασμένο Οκτώβριο, η Miranda Kerr έχει πέσει με τα «μούτρα» στη δουλειά και έχει βγάλει - μπροστά από τον φακό - έναν εαυτό που τα προηγούμενα χρόνια φρόντιζε να κρύβει καλά...

Αυτή τη φορά και κάτω από τις οδηγίες του εκκεντρικού και διάσημου φωτογράφου, Terry Richardson, η καλλονή από την Αυστραλία άφησε όλους τους θαυμαστές της να θαυμάσουν το στήθος της!

Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά – που την κάνουν ακόμα πιο σέξι -, ένα δαντελωτό μαύρο σουτιέν που ουσιαστικά δεν κρύβει καν το στήθος της και ένα πουκάμισο που είναι έτσι φορεμένο ώστε στην αρχή να δείχνει εντελώς ντυμένη και όταν το βγάζει να γίνονται τα... αποκαλυπτήρια, η Miranda δείχνει να περνάει καλά μαζί με το φωτογράφο και να του χαρίζει το πιο πλατύ και ναζιάρικο χαμόγελό της!




  
Μάλιστα, η εκπάγλου καλλονή μοιάζει να νιώθει τόσο άνετα μαζί του – ένα ταλέντο που έχουν πολλά διάσημα πρόσωπα αποδώσει στον Richardson – που ποζάρει ακόμα και δίπλα του φορώντας μόνο τα μαύρα δαντελωτά και διάφανα εσώρουχά της και τις μαύρες κάλτσες της...

Κι αν ονόματα όπως η Miley Cirus κατέληξαν να κάνουν μαζί του μια μάλλον... πρόστυχη φωτογράφηση, η Kerr ήρθε για να τους βάλει τα... γυαλιά και να τους δείξει τι σημαίνει να είσαι ανεπιτήδευτα σέξι!












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης