Οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν την επιστροφή του κιθαρίστα Τζον Φρουσιάντε

Οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν την επιστροφή του κιθαρίστα Τζον Φρουσιάντε

Ο Φρουσιάντε θα αντικαταστήσει τον Τζος Κλινγκχόβερ ο οποίος τον διαδέχθηκε για 10 χρόνια ως πρώτος κιθαρίστας

9296e45eba422af27161cf6ac213e47b_239106
Ο κιθαρίστας Τζον Φρουσιάντε επανέρχεται στους Red Hot Chili Peppers, όπως ανακοίνωσε το γκρουπ με ανάρτηση στο Instagram.

Ο Φρουσιάντε θα αντικαταστήσει τον Τζος Κλινγκχόβερ, ο οποίος τον διαδέχθηκε για 10 χρόνια ως πρώτος κιθαρίστας.

«Οι Red Hot Chili Peppers ανακοινώνουν ότι ακολουθούν χωριστούς δρόμους με τον κιθαρίστα των τελευταίων 10 χρόνων, τον Τζος Κλινγκχόβερ» ανακοίνωσε η μπάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Φρουσιάντε, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, εντάχθηκε στους Red Hot Chili Peppers το 1988 αντικαθιστώντας τον Χίλελ Σλόβακ. Έφυγε το 1992 για προσωπικούς λόγους, επέστρεψε την περίοδο 1998-2009 και αποχώρησε ξανά, όταν αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

«Ο Τζος είναι ένας υπέροχος μουσικός που σεβόμαστε και αγαπάμε. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον καιρό που ήμασταν μαζί και τα αμέτρητα δώρα που μοιράστηκε μαζί μας».

«Ανακοινώνουμε, επίσης, με μεγάλο ενθουσιασμό και ευτυχία ότι ο Τζον Φρουσιάντε επιστρέφει στο συγκρότημα» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Κλείσιμο


Πολλοί θαυμαστές του μυθικού συγκροτήματος με έδρα το Λος Άντζελες έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσουν την είδηση επιστροφής του Φρουσιάντε.

«Δεν υπερβάλω αν πω ότι η επανένταξη του Τζον Φρουσιάντε στους RHCP είναι ένα θαύμα. Πέρασαν 10 χρόνια από τη δεύτερη αποχώρησή του από τη μπάντα. Κανένας δεν περίμενε ότι θα επιστρέψει. Είναι πίσω» έγραψε ένας θαυμαστής του στο Twitter.

«Ο Τζον Φρουσιάντε επιστρέφει στους Red Hot Chilli Peppers. Είναι η καλύτερη είδηση του 2019» έγραψε ένας άλλος θαυμαστής του γκρουπ.

Red Hot Chili Peppers - Californication [Official Music Video]
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης