Ο φακός του περιοδικού ΟΚ! «έπιασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με τον Σνικσε κεντρικό σημείο της Αθήνας αργά τη νύχτα και έλυσε όλο το μυστήριο γύρω από τη σχέση τους.
Μπορεί να μην έχει ακόμα κανείς τους επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τη σχέση τους, ωστόσο οι νέες φωτογραφίες που τους απεικονίζουν δεν χωρούν περιθώριο αμφιβολίας. Περπατούν μαζί, φιλιούνται, αγκαλιάζονται και φαίνεται να ζουν έναν πολύ μεγάλο έρωτα.
«Ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολύ γνωστός ράπερ. Είχε μια σοβαρή σχέση για τρία χρόνια με fashion blogger που όμως λίγο πριν το καλοκαίρι τελείωσε» σχολίασε η πρωινή παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day.
Δείτε το σχετικό βίντεο με τις φωτογραφίες του ζευγαριού:
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.