«House of Cards»: Σχεδιάζουν να σκοτώσουν τον «Φρανκ Άντεργουντ»!

«House of Cards»: Σχεδιάζουν να σκοτώσουν τον «Φρανκ Άντεργουντ»!

Η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαφανίσουν και τον ρόλο του «Φρανκ Άντεργουντ», ο οποίος χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα στον Σπέισι, δολοφονώντας τον ήρωα 

«House of Cards»: Σχεδιάζουν να σκοτώσουν τον «Φρανκ Άντεργουντ»!
Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα χτυπήματα για τον Κέβιν Σπέισι, έπειτα από τις αποκαλύψεις για σεξουαλικές επιθέσεις. 

Μετά την απόφαση του Netflix να τον απολύσει από το «House of Cards», η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαφανίσουν και τον ρόλο του «Φρανκ Άντεργουντ», ο οποιός χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα στον Σπέισι, δολοφονώντας τον ήρωα. 

Το σενάριο που συζητείται στην «στρογγυλή τράπεζα» των παραγωγών είναι να σκοτώσουν τον Άντεργουν και η έκτη και τελευταία σεζόν να εστιάζεται στην εξίσου ραδιούργα σύζυγό του Κλαιρ, την οποία ενσαρκώνει η Ρόμπιν Ράιτ.

Κλείσιμο

Οι παραγωγοί πάντως εξετάζουν ακόμη τη σύμβαση του Σπέισι για να δουν αν μπορούν νομικά να συνεχίσουν χωρίς αυτών ή είναι υποχρεωμένοι να τον συμπεριλάβουν στα επεισόδια της έκτης και τελευταίας σεζόν. 

Μέχρι στιγμής ούτε το Netflix, ούτε η MRC έχουν προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο.

Τα γυρίσματα, ωστόσο, έχουν σταματήσει από την Τρίτη, δύο ημέρες, αφότου ο ηθοποιός Άντονι Ραπ αποκάλυψε ότι ο Κέβιν Σπέισι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη δεκαετία του 1980, όταν εκείνος ήταν 14 ετών και ο βραβευμένος ηθοποιός 26. 

Νωρίτερα, το Netflix είχε ανακοινώσει ότι δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του House of Cards, αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε», ανακοίνωσε η συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία την οποία επικαλείται το περιοδικό του Χόλιγουντ Variety.

Το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία "Gore" με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι. Η ταινία μεγάλου μήκους που αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και του διάσημου αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ επρόκειτο να προβληθεί το 2018. 

Σημειώνεται, ότι την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Σπέισι, Staci Wolfe,  διέκοψε τις σχέσεις μαζί του και δεν είναι γνωστό ποιός τον εκπροσωπεί σήμερα, ενώ την Παρασκευή η Σκότλαντ Γιαρντ ξεκίνησε έρευνα, μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση άνδρα ηθοποιού από τον Σπέισι, όσο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic. στο Λονδίνο.

Στην σειρά House of Cards που προβάλλεται από το 2013 και έχει ολοκληρώσει πέντε κύκλους προβολής, ο Κέβιν Σπέισι υποδύθηκε τον δολοπλόκο πολιτικό Φρανκ Άντεργουντ, που ξεκινά από στέλεχος του κόμματος και φτάνει να εκλεγεί ακόμα και πρόεδρος των ΗΠΑ, μέσα από μια σειρά μηχανορραφίες που φτάνουν ακόμα και στο έγκλημα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης