Survivor: Νέα μεγάλη νίκη των Διάσημων με 10-7 - Τρεις σερί ήττες οι Μαχητές

Survivor: Νέα μεγάλη νίκη των Διάσημων με 10-7 - Τρεις σερί ήττες οι Μαχητές

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με παϊδάκια με μπάρμπεκιου σος, μπέργκερς με μέλι, αλλά και να απολαύσουν θαλάσσια σπορ

Survivor: Νέα μεγάλη νίκη των Διάσημων με 10-7 - Τρεις σερί ήττες οι Μαχητές
Όσο το παιχνίδι πάει στις βολές, τότε το... γήπεδο θα γέρνει υπέρ των Διάσημων! Σε ένα ακόμη αγώνισμα που χρειάστηκε να πετάξουν κάτι και να βρουν στόχο - αυτή τη φορά ήταν κρίκοι που έπρεπε να κρεμάσουν σε μια κατασκευή - οι Διάσημοι αποδείχθηκαν αυθεντίες σε αυτό και πήραν μια μεγάλη νίκη με 10-7.

Αν και ο στίβος ήταν δύσκολος και βόλευε ιδιαίτερα τον Μάριο και των Αναγνωστόπουλο λόγω ταχύτητας, το τελικό εμπόδιο δυσκόλεψε αρκετά την χαμένη ομάδα, η οποία παρόλο που γύρισε το παιχνίδι από 3-0 σε 3-4, στη συνέχεια κατέρρευσε.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Μπο είχε έναν τραυματισμό στο κεφάλι που τελικά δεν αποδείχθηκε σοβαρός, αν και του προκάλεσε ζαλάδες.

Κλείσιμο
Πάντως το σημερινό αγώνισμα ήταν εξουθενωτικό, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι κοπέλες λόγω μιας φλεγμονής που είχε στο πόδι η Σάρα και τρεις διαγωνιζόμενοι από κάθε ομάδα έπρεπε να υπερβάλουν εαυτούς, αφού αγωνίζονταν κάθε δέκα λεπτά!

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με παϊδάκια με μπάρμπεκιου σος, μπέργκερς με μέλι, αλλά και να απολαύσουν θαλάσσια σπορ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης