Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη έχει ξεκινήσει και για πρώτη φορά φέτος φαίνεται πιο... πολιτικοποιημένη από ποτέ!
Την Παρασκευή το πρωί, η πασαρέλα του οίκου Calvin Klein, έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις δίμετρες καλλονές που παρουσίαζαν τα ρούχα του, αλλά και με τις μουσικές του επιλογές. Ο Αμερικανός σχεδιαστής θέλησε να περάσει τα μηνύματα του κατά του Donald Trump παίζοντας αρκετές φορές το τραγούδι του David Bowie, «This is Not America» θέλοντας έτσι να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον Αμερικανό πρόεδρο.
Την ίδια μέρα το απόγευμα, συνεχίστηκε το πολιτικό σχόλιο επί της πασαρέλας, από τον σχεδιαστή, Raul Solis. Ο Μεξικανός μετανάστης σχεδιαστής, έβγαλε στο catwalk μοντέλα, ένα στην έναρξη και ένα στο φινάλε, που φορούσαν λευκά εσώρουχα τα οποία έγραφαν στο πίσω μέρος, «f*** your wall» και «No ban no wall».
Δείτε τις φωτογραφίες:
Κλείσιμο
Ο Μεξικανός μετανάστης σχεδιαστής, έβγαλε στο catwalk μοντέλα, που φορούσαν λευκά εσώρουχα τα οποία έγραφαν στο πίσω μέρος, «f*** your wall» και «No ban no wall»
Στην πασαρέλα του Calvin Klein ακούστηκε αρκετές φορές το τραγούδι του David Bowie, «This is Not America»
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.