Τρελό: Πέντε εκατ. ευρώ στην Lopez από Ρώσο μεγιστάνα για να τραγουδήσει στο γάμο του γιου του

Τρελό: Πέντε εκατ. ευρώ στην Lopez από Ρώσο μεγιστάνα για να τραγουδήσει στο γάμο του γιου του

Η Λατίνα σταρ, η Beyonce, o Elton John και ο Enrique Iglesias, ταξίδεψαν στη Μόσχα για να δώσουν το παρών στον γάμο του δευτερότοκου γιου, του Ρώσου μεγιστάνα, Mikhail Gutseriev

Τρελό: Πέντε εκατ. ευρώ στην Lopez από Ρώσο μεγιστάνα για να τραγουδήσει στο γάμο του γιου του
O Ρώσος μεγιστάνας, Mikhail Gutseriev, που το περασμένο χρόνο «σκαρφάλωσε» στην κορυφή λίστα του Forbes με περιουσία (για ένα έτος) που εκτιμάται στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια, πάντρεψε τον δευτερότοκο γιο του, το Σάββατο 26 Μαρτίου, στη Μόσχα.

Η γαμήλια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε συο όπως ήταν αναμενόμενο, άφησε εποχή. Η Ρωσίδα καλλονή που παντρεύτηκε τον γιο του επιχειρηματία, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό νυφικό, κεντημένο με πολύτιμες πέτρες, του οίκου Ellie Saab. Το νυφικό, σύμφωνα με πληροφορίες, ζύγισε 25 κιλά από το βάρος των πολύτιμων πετραδιών.


Κλείσιμο

Στη γαμήλια δεξίωση της χλιδής και της εκθαμβωτικής λάμψης που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, έδωσαν το παρών αστέρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ανάμεσά τους, η Beyonce, η Jennifer Lopez, o Elton John και o Enrique Iglesias.


Ενδεικτικά, για κουνήσει η Λατίνα σταρ, Jennifer Lopez, τους διάσημους γλουτούς της στο γαμήλιο πάρτι, αμείφθηκε με 5.000.000 ευρώ από τον Ρώσο μεγιστάνα. Ο Elton John, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έλαβε 7.000.000 ευρώ, για να δώσει το παρών στο πάρτι.

Ανάμεσα στους 600 καλεσμένους του ζευγαριού, ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Ινγκουσετίας, Ρουσλάν Αούτσεφ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης