«Η κολλητή μου παντρεύτηκε τον βιαστή μου»

«Η κολλητή μου παντρεύτηκε τον βιαστή μου»

Το θύμα, είπε τα πάντα στη φίλη της και πήγε το βιαστή της στο δικαστήριο, όπου καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης

«Η κολλητή μου παντρεύτηκε τον βιαστή μου»
Την πιο εφιαλτική στιγμή της ζωής της έζησε μια νέα γυναίκα όταν τη βίασε ο αρραβωνιαστικός της καλύτερης της φίλης! Σαν να μην έφτανε αυτό, η κολλητή της δεν την πίστεψε ποτέ και όχι μόνο συνέχισε την ερωτική σχέση μαζί του αλλά έφτασε στο σημείο και να τον παντρευτεί αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ο καλός της είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την καλύτερη της φίλη. 

Το τραγικό περιστατικό έγινε πριν από ένα χρόνο όταν η κοπέλα που θα ήταν και παράνυφος στο γάμο φιλοξενήθηκε στο σπίτι της νύφης. 

Κλείσιμο


O 29χρονος αρραβωνιστικός της, στρατιωτικός Daniel Howard, μπήκε στο δωμάτιό της και τη βίασε ενώ η φίλη της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. 

Το θύμα, είπε τα πάντα στη φίλη της και πήγε το βιαστή της στο δικαστήριο, το οποίο και τον καταδίκασε σε 7 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό. Η φίλη της όμως, δεν την πίστεψε ποτέ.



Στο δικαστήριο ο δράστης αρνήθηκε ότι βίασε την κοπέλα αλλά τα στοιχεία έδειξαν την ενοχή του, η οποία οδήγησε στην καταδίκη του. Το θύμα δημοσιοποίησε την ιστορία λέγοντας πως ο βιασμός άλλαξε για πάντα τη ζωή της. 



Η April που ποτέ δεν πίστεψε τη φίλη της συνόδεψε τον άντρα της στο δικαστήριο αλλά δεν μπήκε στην αίθουσα καθώς δεν ήθελε να ακούσει τις λεπτομέρειες της ακροαματικής διαδικασίας. Η 26χρονη April, παντρέυτηκε το βιαστή της καλύτερης φίλης της 3 εβδομάδες πριν ξεκινήσει η δίκη του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης