Την έντονη αντίδραση του πρώην μάνατζερ της Ανδρέα Γιατράκου προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελένη Φουρέιρα στις οποίες υπονοούσε ότι κατ' εντολήν των μάνατζερ της δεν έλεγε την αλήθεια για την καταγωγή της από την Αλβανία.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γιατράκος υποστηρίζει, αντίθετα, ότι ήταν αυτός που έλεγε στην Φουρέιρα να είναι περήφανη για την καταγωγή της.
Προσθέτει, δε, ότι ούτε ο ίδιος δεν γνώριζε την αλήθεια για την καταγωγή της η οποία αποκαλύφθηκε, όπως γράφει, όταν σε ταξίδι για την Κύπρο με τις Mystique «δεν επιτράπηκε η επιβίβασή της». «Εκεί το μάθαμε...» συμπληρώνει.
«Ποτε δεν δοθηκε εντολη να το κρυψει...τι να κρυψει αλλωστε? Ευτυχως ολοι οσοι ζησαμε τις καταστασεις τοτε...ξερουν. Επειδη ειμαι παιδι μεταναστων..και εχω βιωσει τον ρατσισμο στο πετσι μου,στη παιδικη μου ηλικια..ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρώην μάνατζερ της δημοφιλούς τραγουδίστριας.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.