David Beckham: «Θέλω να με υποδυθεί στο σινεμά ο Brad Pitt»

David Beckham: «Θέλω να με υποδυθεί στο σινεμά ο Brad Pitt»

«Ο Brad είναι η προφανής επιλογή. Εντάξει και ο Leonardo DiCaprio μου αρέσει αλλά και ο Bradley Cooper. Δεν είναι άσχημοι τύποι»

David Beckham: «Θέλω να με υποδυθεί στο σινεμά ο Brad Pitt»
Μπορεί να είναι μόνο 38 χρόνων αλλά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνει η ζωή του κινηματογραφική ταινία. Ο λόγος για τον Βρετανό ποδοσφαιριστή David Beckham, ο οποίος μετά την αποκάλυψη που έκανε πως αναγκάστηκε να αυνανιστεί μπροστά από τους συμπαίκτες του, ως μέρος μιας διαδικασίας από καψόνια όταν ως έφηβος ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Talksport Radio μίλησε για το ενεχόμενο να δει τη ζωή του στη μεγάλη οθόνη: «Θα ήθελα να με υποδυθεί ο Brad Pitt. 

Ο Brad είναι η προφανής επιλογή. Εντάξει και ο Leonardo DiCaprio μου αρέσει αλλά και ο Bradley Cooper. Δεν είναι άσχημοι τύποι».

Κλείσιμο
Στην ίδια συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος «κρέμασε» πρόσφατα τα παπούτσια του, μίλησε και για το πώς περνάει τώρα που βγήκε στη «σύνταξη»: «Εντάξει, τα καταφέρνω μια χαρά. Είχα πολλά πράγματα ετοιμάσει να κάνω όταν θα ερχόταν εκείνη η ημέρα της συνταξιοδότησης. Νιώθω πολύ τυχερός που τελείωσα την καριέρα μου έχοντας κατακτήσει την κορυφή. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να σταματήσεις και να απομακρυνθείς από κάτι που αγαπάς πολύ. Αλλά έχω πράγματα να κάνω. Εχω τέσσερα παιδιά να κυνηγήσω μέσα στο σπίτι. Αυτό μόνο σε κρατάει όλη τη μέρα απασχολημένο».    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης