Η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε ένα ήδη υπάρχον σχόλιο στο Instagram, από άλλο προφίλ, που έγραφε για τον συνθέτη: «Ο Καρβέλας που είδαμε σήμερα στη Ναταλία, είναι ο Καρβέλας που γουστάρουμε» με την Άννα Βίσση να απαντά.
«Είναι ο Καρβέλας ο αληθινός γι΄ αυτό» έγραψε. Το παραπάνω δημοσίευσε μέσω story.
Το story της τραγουδίστριας σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της Κυριακής 14 Απριλίου. Η παρουσιάστρια είπε ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Άννα Βίσση, χωρίς όμως να αποκαλύψει, τι είπαν
«Εντάξει, αυτό είναι το σχόλιο της Άννας, την ευχαριστώ, τη σέβομαι, την αγαπώ και δεν θα προσθέσω ούτε θα αφαιρέσω τίποτα» αρκέστηκε να πει στον τηλεοπτικό αέρα, η Ναταλία Γερμανού.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή