Mαρία Σολωμού για Μάριο Αθανασίου: «Έπαθα σοκ, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε»

Mαρία Σολωμού για Μάριο Αθανασίου: «Έπαθα σοκ, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε»

«Ήμουν διατεθειμένη εκείνη την ώρα να μην ξαναδώ άντρα μέχρι το παιδί να πάει φαντάρος» είπε η ηθοποιός

SOLOMOU-ATHANASIOU
Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες», όπου μίλησε για τον χωρισμό της από τον Μάριο Αθανασίου και το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί.

«Το παιδί ήταν 2 χρονών. Ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει: "Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα Σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία» είπε αρχικά η ηθοποιός και στη συνέχεια μίλησε για την αντίδραση του παιδιού:

«Την ημέρα λοιπόν που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνει από την κούνια και ήρθε κι έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι. Εγώ από την άλλη μεριά να κλαίω. "Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά…". Δεν ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του ένα χρόνο».

Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crkfbivq6l3l)

Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού μίλησε για τα συναισθήματά της εκείνη την περίοδο: «Κι εγώ έπαθα σοκ, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ. Ο Μάριος μου είπε το σωστό: "Μαρία τι να μείνω εδώ; Να βλέπει το παιδί δυο φίλους; Δεν θα ερωτευτείς; Δεν θα ερωτευτώ;". Ήμουν διατεθειμένη εκείνη την ώρα να μην ξαναδώ άντρα μέχρι το παιδί να πάει φαντάρος. Τώρα ο Αλέξανδρος μένει με τον Μάριο, με ρωτούν "πώς μπόρεσες". Είχαμε πει ότι στην εφηβεία θα ζήσει λίγο με τον πατέρα του να δει πώς είναι να μένει με όλη την οικογένεια, γιατί ο Μάριος έχει άλλες δύο κόρες. Έφυγα εγώ ουσιαστικά από το σπίτι που είχαμε πάρει μαζί με τον Μάριο».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Τι πρέπει να γνωρίζουμε ώστε να αποφύγουμε τα λάθη

Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Στην προεδρία η Ρωσία - Οργή Κιέβου και αγωνία για τα πυρηνικά

Νέα Σμύρνη: Επί 2,5 ώρες οι Κολομβιανοί άδειαζαν τις θυρίδες στην τράπεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης