Τιμ Ροθ: Πέθανε ο γιος του σε ηλικία 25 ετών

Τιμ Ροθ: Πέθανε ο γιος του σε ηλικία 25 ετών

Ο Κόρμακ Ροθ έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο - Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η οικογένειά του με ένα συγκινητικό μήνυμα

TIM_ROTH
Την απώλεια του γιου του βιώνει ο Τιμ Ροθ και η οικογένειά του, αφού όπως ανακοίνωσαν ο νεαρός Κόρμακ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, 2 μήνες πριν συμπληρώσει το 26ο έτος.

Η οικογένεια Ροθ ανακοίνωσε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ότι: «Χάσαμε το όμορφο αγόρι μας, Κόρμακ μετά από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε ειρηνικά στην αγκαλιά της οικογένειάς του που τον αγαπούσε και τον λάτρευε. Πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα τον τελευταίο χρόνο και διατήρησε την εξυπνάδα και το χιούμορ του μέχρι το τέλος».

Στην ίδια ανακοίνωση περιέγραψαν τον Κόρμακ ως «μια άγρια και ηλεκτρική μπάλα ενέργειας», το πνεύμα του οποίου «ήταν γεμάτο φως και καλοσύνη».

«Όσο άγριος και αν ήταν, ο Κόρμακ ήταν επίσης η ενσάρκωση της καλοσύνης. Μια ευγενική ψυχή που έφερνε τόση ευτυχία και ελπίδα στους γύρω του. Η θλίψη μάς κατακλύζει, όπως και τα δάκρυα και το γέλιο, όταν σκεφτόμαστε αυτό το όμορφο αγόρι στα 25 χρόνια και 10 μήνες που τον γνωρίζαμε».

Ένα ασυγκράτητο και χαρούμενο και άγριο και υπέροχο παιδί. Μόλις πρόσφατα έγινε άντρας. Τον αγαπάμε. Θα τον κουβαλάμε μαζί μας όπου κι αν πάμε»  συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο Κόρμακ ήταν μουσικός και απόφοιτος του Bennington College στο Βερμόντ. «Ένας απίστευτα προικισμένος και εξαιρετικός μουσικός του οποίου το πάθος και η αγάπη για τη μουσική ξεκινούσε από την εποχή που η κιθάρα του ήταν μεγαλύτερη από τον ίδιο»,  όπως τον περιέγραψε η οικογένειά του.

Η ανάρτηση του Κόρμακ Ροθ για τη διάγνωσή του με καρκίνο - «Δεν έχει αφαιρέσει τη θέλησή μου να επιβιώσω»

Σε ανάρτηση στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο, ο Κόρμακ Ροθ ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο γεννητικών κυττάρων τρίτου σταδίου τον Νοέμβριο του 2021.

«Μου έχει στερήσει τη μισή ακοή, 27 κιλά βάρους, την αυτοπεποίθησή μου και θα συνεχίσει τη δολοφονική του πορεία μέχρι να καταφέρω να το σταματήσω με κάποιο τρόπο και να το σκοτώσω» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης μαζί με ένα βίντεο που τον δείχνει να παίζει κιθάρα. «Αλλά δεν έχει αφαιρέσει τη θέλησή μου να επιβιώσω ή την αγάπη μου για τη μουσική. Δεν με έχει καταβάλει ακόμα.

«Αγάπη σε όλους σας παρακαλώ φροντίστε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε. Η ζωή είναι σύντομη. Είναι χάος. Και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είσαι εσύ. Να είστε καλά και να πηγαίνετε στο γιατρό. Γ*** τον καρκίνο» πρόσθεσε.


Κλείσιμο

Φωτογραφία Τιμ Ροθ: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για οδηγό λεωφορείου στον Ασπρόπυργο: Τον πυροβόλησαν ενώ οδηγούσε - Τρεις συλλήψεις

Ιστορικό ρεκόρ για τη Ρεβυθούσα - Εκφορτώθηκαν 60 φορτία LNG το α’ εξάμηνο

Όσα έγιναν στη συναυλία της Panik: Η συγκίνηση του Αργυρού, η αποθέωση για τον 50 Cent

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης