Άλλη μια σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη ανήρτησε στο Instagram ο γιός της Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Στη φωτογραφία η μεγάλη ηθοποιός ποζάρει αλά Μέριλιν Μονροέ για τις ανάγκες αφίσας πριν από 30 χρόνια.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ την αφίσα αυτή της Αλίκης Βουγιουκλάκη είχαν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν οι φίλοι της «στο θέατρο "Αλίκη" από την παράσταση "Το γλυκό πουλί της νιότης" που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 1990-91».
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»