Ανοιχτό το ενδεχόμενο τα σχολεία να μην ανοίξουν ούτε και μετά τις διακοπές του Πάσχα άφησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι η παράταση στην αναστολή λειτουργίας είναι πάνω στο τραπέζι» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κεραμέως σημειώνοντας ότι οι αποφάσεις θα καθοριστούν από τις συστάσεις των ειδικών.
Μιλώντας για τις Πανελλαδικές εξήγησε ότι το πότε θα πραγματοποιηθούν είναι συνάρτηση του πότε θα ανοίξουν τα σχολεία.
«Κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αποφύγουμε το σενάριο του Σεπτεμβρίου για πάρα πολλούς λόγους», είπε η κ. Κεραμέως στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ συμπληρώνοντας ότι «ο μόνος λόγος για κάτι τέτοιο θα ήταν αν οι ειδικοί έλεγαν ότι δεν επιτρέπουν συγχρωτισμούς σε μια αίθουσα. Δεν έχουμε τέτοια δεδομένα».
Η υπουργός Παιδείας δΔιαβεβαίωσε ότι δεν θα χαθεί ούτε η σχολική, ούτε η ακαδημαϊκή χρονιά, και πως στόχος του υπουργείου είναι οι Πανελλαδικές να γίνουν όσο πιο κοντά στην καθιερωμένη ημερομηνία έναρξής τους.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ