Δεν έγινε πρόταση στην Μπάγια Αντωνοπούλου από τα στελέχη του Open tv. Αυτό αποκαλύπτει στο protothema.gr στέλεχος του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο διαψεύδει τις πληροφορίες που θέλουν τη νεαρή παρουσιάστρια να κάνει ραντεβού προκειμένου να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του σταθμού που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί η συνεργασία της με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη να έχει οριστικά διακοπεί ωστόσο παραμένει στον ΑΝΤ1 και ίσως ενταχθεί σε κάποια άλλη εκπομπή.
Τις επόμενες ημέρες εξάλλου θα ανακοινωθεί και το όνομα της νέας συμπαρουσιάστριας του «Καλημέρα Ελλάδα».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους