Στο λιμενοβραχίονα, στο λιμάνι της Ραφήνας, προσέκρουσε σήμερα το πρωί το καταμαράν FLYING CAT 4 με 215 επιβάτες, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός η εισροή υδάτων στο πλοίο.
Το καταμαράν είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα η πρόσκρουσή του οφείλεται πιθανότατα από βλάβη που παρουσιάστηκε στις τουρμπίνες
Στο σημείο έσπευσαν επτά πλωτά του λιμενικού προκειμένου να παραλάβουν τους επιβάτες και να τους αποβιβάσουν στο λιμάνι της Ραφήνας.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.