Ρέθυμνο: Βρήκαν ποιοι καλλιεργούσαν δυο από τις δέκα χασισοφυτείες

Ρέθυμνο: Βρήκαν ποιοι καλλιεργούσαν δυο από τις δέκα χασισοφυτείες

Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 53 χρόνων, για τους οποίους “μίλησε” το πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των δύο φυτειών 

Ρέθυμνο: Βρήκαν ποιοι καλλιεργούσαν δυο από τις δέκα χασισοφυτείες
Επτά μήνες μετά την γιγαντιαία επιχείρηση για το “ξήλωμα” δέκα φυτειών με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης που εντοπίστηκαν από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. σε πέντε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, ταυτοποιήθηκαν οι καλλιεργητές των δυο από αυτές.

Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 53 χρόνων, για τους οποίους “μίλησε” το πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των δύο φυτειών με τα 79 δενδρύλλια, οι οποίες ειχαν βρεθεί στις 21 Αυγούστου 2017 κρυμμένες σε ορεινή περιοχή στον Μυλοπόταμο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.

Στην επιχείρηση εξερεύνησης, κατά την οποία εντοπίστηκαν με τη συνδρομή του ελικοπτέρου δέκα χασισοφυτείες σε κατάλληλα διαμορφωμένους ορεινούς και δύσβατους χώρους και ξεριζώθηκαν συνολικά 675 δενδρύλλια ύψους ως τριών μέτρων, συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης