Πα-τέρας εξωθούσε στην πορνεία την ανήλικη κόρη του από τα 6 της χρόνια
Συνελήφθησαν τέσσερις άντρες, ανάμεσά τους και ο πατέρας του ανήλικου παιδιού - Το 16χρονο -σήμερα- θύμα φέρεται να υφίστατο ασελγείς πράξεις από την ηλικία των 6 ετών και επί μία 6ετία (2008-2014)
Τέσσερις άντρες συνελήφθησαν στην Πιερία, κατηγορούμενοι για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού. Μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν, σε εκτέλεση ενταλμάτων του ανακριτή Κατερίνης, είναι ο πατέρας της ανήλικης.
Το 16χρονο -σήμερα- θύμα φέρεται να υφίστατο ασελγείς πράξεις από την ηλικία των 6 ετών και επί μία 6ετία (2008-2014).
Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών), όλοι ελληνικής καταγωγής.
Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.