PROTOTHEMA

Ελλάδα

Τι αναφέρει δημοσίευμα από «Τα Νέα της Λέσβου»

Μυτιλήνη: Νοσηλευτές γιόρτασαν με ζεϊμπέκικα, μέσα στα Επείγοντα

Μυτιλήνη: Νοσηλευτές γιόρτασαν με ζεϊμπέκικα, μέσα στα Επείγοντα

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία από το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που ξεμπροστιάζει «γλετζέδες» νοσηλευτές εν ώρα εργασίας  

Ένα απίστευτο αλλά άκρως αληθινό περιστατικό αποκαλύπτει σήμερα η τοπική εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου». 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό, εργαζόμενοι «γλετζέδες» νοσηλευτές πέρασαν τις γιορτές με ζεϊμπέκικα και δυνατή μουσική μέσα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, εν ώρα υπηρεσίας, και μάλιστα, όλα αυτό το τραγελαφικό σκηνικό... μέσα στα Επείγοντα. 

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις!


Πηγή: nealesvou.gr

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Γιασάν του μάγκα 16/01/201817:20

Άνθρωποι δεν είναι οι νοσηλευτές τι είναι ρομπότ, και τι έγινε που έριξαν μια στροφή, που είναι το κακό, εσείς δεν κάνετε διάλυμα για κολατσιό,ή νομίζετε ότι αυτό γίνετε κάθε μέρα.

Απάντηση
Τι λες μωρέ16/01/201816:01

Άδεια τα επείγοντα, μακρυά απ τα σπίτια τους, με ατελείωτα νυχτέρια, κακοπληρωμένοι, και δεν θα πουν ένα Ελληνοπρεπές χρόνια πολλά με μια γυροβολιά; Πήγατε και δεν εξυπηρετηθήκατε; Πόση κακία. Δούλευα σαν σκυλί, άλλο πρόγραμμα πήγαινε στο υπουργείο κι άλλο έκανα. 3 νυχτέρια 9ωρα και 2 απογευματινα την βδομάδα. Ρεπό Σαββατοκύριακο 1 το μήνα, δημόσιο μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Έσπαγε εντελώς η κίνηση, ψυχή ζώσα, έβγαινα να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο και φοβόμουν καλή ώρα ότι θα βρεθεί ο μακάκας να πει: οι ασθενείς περιμένουν και οι νοσηλευτές καπνίζουν.... Ουστ από δω. Θέλετε και κοσμιότητα. Παρατάτε τα γερόντια γιορτές και 15Αυγουστο παρκάρισμα στα νοσοκομεία για να πάτε στο βλαχοχώρι, με φακελλάκι στον λιγούρη κακοπληρωμένο γιατρό για να κρατήσει το παρκάρισμα, και θέλετε και υπηρετικό προσωπικό κι ευπρεπές. Άνεργοι τεμπέλες και άεργοι μόνο θα βγάλετε χολή εδώ. Όποιος έχει δουλέψει σκληρά καταλαβαίνει, φραπεδοτεμπέληδες με τη σύνταξη του παππού για μισθό σας.

Απάντηση
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...16/01/201815:28

...ΔΥ, έμαθαν να γλεντάνε εις βάρος των κορόιδων, δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα.

Απάντηση
nain 16/01/201814:36

KAΛA EKANE KAI XOΡΕΨΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ!

Απάντηση
ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ 16/01/201818:25

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΑ ΦΙΛΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΧΑΖΟ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΩΡΕΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ,,,,ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΛΑΚΑ ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΜΕ

Απάντηση
yannisp16/01/201816:07

ΑΜΑ...εισαι βλαμμένος

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία