Ανήλικος συμμετείχε σε τρεις κλοπές στην Κέρκυρα

Ανήλικος συμμετείχε σε τρεις κλοπές στην Κέρκυρα

Οι τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες και κατάσχεσαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της

Ανήλικος συμμετείχε σε τρεις κλοπές στην Κέρκυρα
Ένα 24ωρο αφιερωμένο στις... κλοπές πέρασε ένα ανήλικο Ελληνόπουλο στην Κέρκυρα όπου, μαζί με έναν 23χρονο επίσης Έλληνα συνεργό του, έκλεψαν μια μηχανή και κινήθηκαν με αυτήν προς τα σημεία στα οποία εντόπισαν τα καταστήματα που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους.

Από τις 21 ως τις 22 Οκτωβρίου, ο 23χρονος και ο 16χρονος έκλεψαν τη μοτοσικλέτα έξω από ένα κατάστημα στην επαρχιακή οδό Κέρκυρας- Πέλεκα και πήγαν με αυτήν στην πόλη της Κέρκυρας. Εκεί, παραβίασαν πρώτα ένα περίπτερο από το οποίο άρπαξαν 250 ευρώ και διάφορα είδη αξίας 1.600 ευρώ. Στη συνέχεια, πήγαν στην περιοχή Τρίκλινο, όπου διέρρηξαν ένα καφενείο και έκλεψαν από το εσωτερικό του 210 ευρώ, φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και άλλα αντικείμενα αξίας 500 ευρώ. 

Οι τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες και κατάσχεσαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Οι δυο νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων του 16χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Κλείσιμο
Ένα 14χρονο αγόρι συνελήφθη στην περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο, μετά την καταγγελία μιας 23χρονης ότι εισέβαλε στον ιδιωτικό της χώρο στάθμευσης και προσπάθησε να κλέψει χρηματικό ποσό από το Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Σε βάρος του ανήλικου Έλληνα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης