Βίντεο - φρίκη: Οδηγός στην Αχαΐα σέρνει με το αγροτικό του σκύλο

Βίντεο - φρίκη: Οδηγός στην Αχαΐα σέρνει με το αγροτικό του σκύλο

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε το ζώο κατέγραψε ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μεγάλου Σπηλαίου - Καλάβρυτα

Αχαΐα: Βρέθηκε ο οδηγός που έσερνε με το αγροτικό του σκύλο
Συγκλονίζει η εικόνα κακοποίησης σκύλου που μεταφέρεται δεμένος από την καρότσα αγροτικού οχήματος το οποίο είναι εν κινήσει, στην ορεινή Αχαΐα.

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε το ζώο κατέγραψε ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μεγάλου Σπηλαίου - Καλάβρυτα.

Όπως φαίνεται το ζώο σύρεται δεμένο στο δρόμο, από τον οδηγό του αυτοκινήτου, που άγνωστο γιατί έχει υποβάλει σε αυτό το φρικτό βασανιστήριο το τετράποδο. 

Κλείσιμο
Μάλιστα διερχόμενος οδηγός τον ακινητοποίησε ενημερώνοντάς τον πως θα τον καταγγείλει στις αρχές. Εκείνος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του, έχοντας ακόμα τον σκύλο δεμένο.

Εκπρόσωπος τοπικού φιλοζωϊκού συλλόγου δήλωσε ότι έγινε και καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία συμβάλλει στις έρευνες. 

Δείτε το βίντεο του tempo24

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης