Δήμος Μαραθώνα: Συμβασιούχος παραιτήθηκε και μετά τα «έκανε γυαλιά καρφιά»

Δήμος Μαραθώνα: Συμβασιούχος παραιτήθηκε και μετά τα «έκανε γυαλιά καρφιά»

Ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες - Ψινάκης στο protothema.gr: «Ευτυχώς που δεν είχε όπλο ούτε μαχαίρι μαζί του»

Δήμος Μαραθώνα: Συμβασιούχος παραιτήθηκε και μετά τα «έκανε γυαλιά καρφιά»
Μία ημέρα μετά το αιματηρό περιστατικό στο δημαρχείο Ελευσίνας, όπου μαχαιρώθηκε ο δήμαρχος από συμβασιούχο,
άλλο ένα περιστατικό όπου εμπλέκεται πρώην συμβασιούχος συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, αυτή τη φορά στο δημοτικό κατάστημα Νέας Μάκρης του δήμου Μαραθώνα. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 9 το πρωί ο πρώην συμβασιούχος, ο οποίος πριν τρεις ημέρες παραιτήθηκε οικειοθελώς, μπήκε στο γραφείο διεύθυνσης προσωπικού στο δημοτικό κατάστημα Νέας Μάκρης του δήμου Μαραθώνος, χτυπώντας την πόρτα και προξενώντας υλικές ζημιές. 

Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος (είχε σύμβαση οκτώ μηνών),  έσπασε, πετώντας στο πάτωμα τρεις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, πολλές θρησκευτικές εικόνες και ένα σκληρό δίσκο. 

Στη συνέχεια πήγε στο γραφείο της διεύθυνσης οικονομικών υπηρεσιών του δήμου και προσπάθησε να συνεχίσει τις ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι του δήμου προσπάθησαν να τον εμποδίσουν, ωστόσο ο ίδιος συνέχισε ανοίγοντας μία ντουλάπα και πέταξε κάποια έγγραφα στο πάτωμα. 

Στη συνέχεια ο πρώην συμβασιούχος έφυγε με ποδήλατο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές και αναζητείται για να συλληφθεί.

"Χθες είχα πάρει τηλέφωνο τον Γιώργο Τσουκαλά , τον δήμαρχο της Ελευσίνας  που τον μαχαίρωσαν στο πόδι και του ευχήθηκα περαστικά. Και σήμερα ήρθε ένας στο δημαρχείο, ο οποίος είχε προβλήματα και τα έσπασε όλα. Ευτυχώς που δεν είχε όπλο ούτε μαχαίρι μαζί του. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, γιατί δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Είμαι από το πρωί σε μια συνάντηση και δεν έχω γυρίσει στο γραφείο για να μάθω περισσότερα " λέει, στο protothema.gr, ο κ. Ηλίας Ψινάκης για το περιστατικό που συνέβη το πρωί στο Δημαρχείο Μαραθώνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης