Βέρθα Ευθυμιάδου: Η DJ από τον ΟΑΣΑ πήρε «προαγωγή» στο γραφείο του Σπίρτζη

Βέρθα Ευθυμιάδου: Η DJ από τον ΟΑΣΑ πήρε «προαγωγή» στο γραφείο του Σπίρτζη

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κ.Ο Βριλησσίων - Πεντέλης είναι η Βέρθα Ευθυμιάδου-Αναγνωστέλη που είχε προσληφθεί για τον Οκτώβρη- Δεκέμβρη του 2016 στον ΟΑΣΑ για να φτιάχνει play list, που δεν ακούστηκε ποτέ! 

Βέρθα Ευθυμιάδου: Η DJ από τον ΟΑΣΑ πήρε «προαγωγή» στο γραφείο του Σπίρτζη
Αυτή κι αν είναι προαγωγή! Η Βέρθα Ευθυμιάδου, η άλλοτε «d.j.» του ΟΑΣΑ, «
προσγειώθηκε» στο γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη!

Η Βέρθα Ευθυµιάδου είχε απασχολήσει τον περασµένο Οκτώβριο τα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης και όχι… µόνο, αφού είχε πάρει µε απευθείας ανάθεση τη µουσική επιµέλεια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λαµβάνοντας παράλληλα αποδοχές της τάξεως των 3.900 ευρώ για το διάστηµα Οκτωβρίου – ∆εκεµβρίου 2016.

Κλείσιμο
Μερικούς µήνες αργότερα και συγκεκριµένα στις 10 Ιουλίου η κυρία Ευθυµιάδου διορίζεται σε θέση µετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. 

Οι σπουδές της περιορίζονται καθαρά σε ό,τι αφορά τη µουσική, ενώ για την επαγγελµατική της εµπειρία δεν υπάρχει αναφορά σε άλλης ειδικότητας προϋπηρεσία. Υπενθυµίζεται πως η Βέρθα Ευθυµιάδου είναι εκλεγµένο µέλος στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης.


Σύμφωνα με  πηγές από τον ΟΑΣΑ, οι µουσικές επιλογές της επιµελήτριας είχαν δοθεί εντός χρονικών πλαισίων, αλλά τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει ο Οργανισµός γενικότερα έφεραν σε δεύτερη µοίρα το συγκεκριµένο εγχείρηµα. Αποτέλεσµα αυτού, οχτώ µήνες µετά η µουσική να µην έχει ακουστεί ακόµα.


Δείτε το ΦΕΚ με τον διορισμό της Βέρθας Ευθυμιάδου ως μετακλητής στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη:










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης