Απίστευτο: Έπαιξε δελτίο Τζόκερ αξίας 3.000 ευρώ, το… έκλεψε και εξαφανίστηκε

Απίστευτο: Έπαιξε δελτίο Τζόκερ αξίας 3.000 ευρώ, το… έκλεψε και εξαφανίστηκε

Το ερώτημα είναι αν θα επιχειρήσει να παραλάβει τυχόν κέρδη, αφού ο κωδικός του δελτίου είναι καταχωρημένος και ενημερώθηκαν αυτόματα όλα τα πρακτορεία ότι είναι κλεμμένο

Απίστευτο: Έπαιξε δελτίο Τζόκερ αξίας 3.000 ευρώ, το… έκλεψε και εξαφανίστηκε
Δεν πίστευε στα μάτια του ο υπάλληλος ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Πάτρα, όταν είδε το δελτίο Τζόκερ το οποίο του έδωσε ένας άγνωστος για να το περάσει από το ειδικό μηχάνημα, καθώς η αξία του, ούτε λίγο ούτε πολύ, ήταν 3.000 ευρώ.

Όταν κοίταξε τον παίκτη, εκείνος του έκανε νόημα να συνεχίσει την καταγραφή του δελτίου, αφήνοντάς τον να πιστέψει ότι διέθετε το μεγάλο χρηματικό ποσό. Μόλις, όμως, το δελτίο καταχωρήθηκε, ο άγνωστος το… άρπαξε μέσα από τα χέρια του υπαλλήλου, βγήκε τρέχοντας από το πρακτορείο και εξαφανίστηκε.

Ο αιφνιδιασμένος υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας του πήραν κατάθεση ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ερώτημα, βέβαια, είναι αν θα επιχειρήσει να παραλάβει τυχόν κέρδη, αφού ο κωδικός του δελτίου είναι καταχωρημένος και ενημερώθηκαν αυτόματα όλα τα πρακτορεία ότι είναι κλεμμένο.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης