Μύκονος: Μόλις έκλεψε σπίτι 24χρονος Αλβανός, συνελήφθη απ' έξω!

Μύκονος: Μόλις έκλεψε σπίτι 24χρονος Αλβανός, συνελήφθη απ' έξω!

Αναζητούνται δύο συνεργοί του

Μύκονος: Μόλις έκλεψε σπίτι 24χρονος Αλβανός, συνελήφθη απ' έξω!
Δεν ήταν τόσο... γρήγορος όσο οι δυο άγνωστοι συνεργοί του, ένας 24χρονος Αλβανός που συμμετείχε σε μπαράζ διαρρήξεων σε τρεις πολυτελείς κατοικίες της Μυκόνου τα ξημερώματα της Κυριακής κι έτσι οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον τσάκωσαν πριν διαφύγει!

Οι αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία στο πλαίσιο της αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών του νησιού των ανέμων, βρέθηκαν μπροστά στο νεαρό αλλοδαπό την στιγμή που εκείνος έβγαινε από την περίφραξη μιας κατοικίας και τον ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του βρήκαν μέρος των αντικειμένων που είχε κλέψει μαζί με τους συνεργούς του από τα τρία σπίτια που «χτύπησαν», αλλά και μια μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το κλεμμένο δίκυκλο και τα υπόλοιπα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και ο 24χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενος για κλοπή. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δυο συνεργών του, καθώς και για το ενδεχόμενο να έχουν κάνει και άλλες διαρρήξεις στη Μύκονο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης