Βοιωτία: Σύρος αγόρασε χωράφι και για να το κάνει μουσουλμανικό… νεκροταφείο!

Βοιωτία: Σύρος αγόρασε χωράφι και για να το κάνει μουσουλμανικό… νεκροταφείο!

Είχε ήδη πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ταφή - Φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με ένα γραφείο τελετών στην Αθήνα για να παραλαμβάνει της σορούς μουσουλμάνων που είχαν αποβιώσει και τους κήδευε εκεί

Βοιωτία: Σύρος αγόρασε χωράφι και για να το κάνει μουσουλμανικό… νεκροταφείο!
Αγγίζει τα όρια του απίστευτου ο τρόπος που βρήκε ένας Σύρος μετανάστης για να κερδίζει χρήματα από τους θανάτους άλλων προσφύγων και μεταναστών. Αγόρασε ένα χωράφι από κάτοικο της κοινότητας Άσκρη στην Αλίαρτο Βοιωτίας και το χρησιμοποιούσε ως… νεκροταφείο για μουσουλμάνους!

Φυσικά, ο εμπνευστής της πρωτοφανούς υπόθεσης δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια, εκμεταλλεύτηκε ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα. Έτσι, φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με ένα γραφείο τελετών στην Αθήνα για να παραλαμβάνει της σορούς  μουσουλμάνων που έφευγαν από τη ζωή σε νοσοκομεία και παραδίδονταν σε αυτό.

Οι πληροφορίες έφτασαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον Σύρο που έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα. Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε ότι έχουν γίνει δυο κηδείες στο εν λόγω χωράφι. Ωστόσο, από τις έρευνες που έγιναν, βρέθηκαν μόνο ένας τάφος και μία εκσκαφή. Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται αν ο Σύρος είχε συνεργούς και αν είχε ευθύνη το γραφείο τελετών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης