Για κατοχή τριών αρχαίων νομισμάτων που χρονολογούνται από την Ύστερη Ρωμαϊκή Περίοδο και τη Μεσαιωνική Περίοδο, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 47χρονος στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).
Η εκτίμηση για τη χρονολογία των τριών εκ των πέντε νομισμάτων που βρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου έγινε από τον αρμόδιο υπάλληλο του Τμήματος Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Εφορίας Αρχαιοτήτων, ενώ για τα άλλα δύο δεν προσδιορίστηκε μέχρι στιγμής εάν εμπίπτουν στο συγκεκριμένο νόμο. Τα προαναφερόμενα νομίσματα κατασχέθηκαν.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.