Το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης του Χριστού, μετέφερε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο πάτερ Χριστόφορος στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Χίου.
Βγαίνοντας από την Ωραία Πύλη, σκόρπισε δαφνόφυλλα χαράς και ελπίδας στους πιστούς, ενώ την ίδια στιγμή οι πιστοί χτυπούσαν τα καθίσματα, και οι πολυέλαιοι σείονταν.
Κλείσιμο
Με την ίδια ευφορία και ο εφημέριος της Μητρόπολης Νάξου μετέφερε στους πιστούς που είχαν κατακλύσει το ναό το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης:
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.