Ιωάννινα: Αλβανός μετέφερε λαθραίο καπνό με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Ιωάννινα: Αλβανός μετέφερε λαθραίο καπνό με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Στο 19ο χιλιόμετρο Ιωαννίνων – Κόνιτσας το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου που έκαναν προληπτικούς ελέγχους στους επιβάτες και τις αποσκευές

Ιωάννινα: Αλβανός μετέφερε λαθραίο καπνό με λεωφορείο του ΚΤΕΛ
Η είσοδος στην Ελλάδα είχε απαγορευτεί σε έναν 36χρονο Αλβανό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να περάσει παράνομα τα σύνορα και μάλιστα να φορτώσει σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων τις αποσκευές του, μέσα στις οποίες έκρυβε ποσότητες λαθραίου καπνού!

Ωστόσο, στο 19ο χιλιόμετρο Ιωαννίνων – Κόνιτσας το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου που έκαναν προληπτικούς ελέγχους στους επιβάτες και τις αποσκευές. Έτσι, στις αποσκευές του 36χρονου βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 320 γραμμαρίων, χωρίς παραστατικά από Τελωνείο για την καταβολή δασμών.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης