Θρίλερ στην Καστοριά: Βρέθηκε το τάμπλετ του δολοφονημένου ταξιτζή

Θρίλερ στην Καστοριά: Βρέθηκε το τάμπλετ του δολοφονημένου ταξιτζή

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από το τάμπλετ του θύματος που έχουν στα χέρια τους και  το εξετάζουν, σκοπεύουν να ανοίξουν και τον κοινό λογαριασμό του δράστη που είχε με τη γυναίκα του, για να δουν αν έχει πειράξει χρήματα

Θρίλερ στην Καστοριά: Βρέθηκε το τάμπλετ του δολοφονημένου ταξιτζή
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία του οδηγού ταξί στη Καστοριά από τον ειδικό φρουρό.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση του δράστη με το θύμα θα δώσει το τάμπλετ που εντοπίστηκε πριν από λίγο από την αστυνομία.

Το τάμπλετ ήταν αυτό που έδειξε τη πορεία του οχήματος και ήταν αυτό που στις 16.45 την προπερασμένη Παρασκευή έδωσε και το τελευταίο στίγμα ,με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι συνάδελφοί του.

Κλείσιμο
Η κ. Καλλιάνθη Τζέλιου,σύζυγος του αδικοχαμένου ταξιτζή επιβεβαιώνει στο protothema.gr ότι οι αστυνομικοί έχουν πλέον στα χέρια τους το τάμπλετ με τη κάρτα sim που υπήρχαν μέσα στο ταξί όταν έγινε το φονικό και μέχρι τώρα δεν είχαν βρεθεί:

"
Πριν από λίγο με ειδοποίησαν από την ασφάλεια ότι βρέθηκε το τάμπλετ του Κοσμά και πήγα και όντως αυτό ήταν το τάμπλετ που είχε ο άντρας μου μέσα στο ταξί. Αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ στις έρευνες της αστυνομίας  και μακάρι  να δοθούν απαντήσεις για τη δολοφονία του άντρα μου .Δεν τον γνώριζα τον δράστη ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και απαιτώ να μάθω από το δράστη το πραγματικό λόγο που του αφαίρεσε τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη".

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από το τάμπλετ του θύματος που έχουν στα χέρια τους και  το εξετάζουν, σκοπεύουν να ανοίξουν και τον κοινό λογαριασμό του δράστη που είχε με τη γυναίκα του, για να δουν αν έχει πειράξει χρήματα. Από το άνοιγμα του λογαριασμού θα αποδειχθεί αν τα πραγματικά αιτία της δολοφονίας ήταν η ληστεία ή κρύβεται κάτι άλλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης