Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκροί και οι τρεις ψαράδες που αγνοούνταν από χθες το βράδυ

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκροί και οι τρεις ψαράδες που αγνοούνταν από χθες το βράδυ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάφος τους προσέκρουσε σε βράχο, για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκροί και οι τρεις ψαράδες που αγνοούνταν από χθες το βράδυ
Τραγωδία σημειώθηκε στη Ρόδο, όπου τρεις ψαράδες έχασαν την ζωή τους, ενώ είχαν πάει για ψάρεμα. Οι τρεις ψαράδες ηλικίας 72, 67 και 64 χρονών βρέθηκαν σε βραχώδη περιοχή στο Πρασονήσι σήμερα το πρωί , ενώ όλη τη διάρκεια της νύκτας υπήρξε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 10 το βράδυ οι ψαράδες που επέβαιναν σε βάρκα μήκους 4 περίπου μέτρων ανοικτά του ακρωτηρίου Πρασονήσι, επικοινώνησαν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με συγγενικά τους πρόσωπα και ζήτησαν βοήθεια καθώς η βάρκα τους παρουσίαζε πρόβλημα. Αμέσως οι συγγενείς ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές, και σε ελάχιστα λεπτά απογειώθηκε ελικόπτερο σούπερ πούμα το οποίο διεξάγει έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδόθηκε επίσης και έκτακτο σήμα αναζήτησης των δύο ατόμων και της συγκεκριμένης λέμβου, προς όλα τα παραπλέοντα σκάφη νοτιοανατολικά της Ρόδου.
 
Κλείσιμο


Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή πάντως, είναι πολύ καλές και πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανώς η βάρκα να προσέκρουσε σε βράχο, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης