Φλώρινα: Φοιτητής «έπλασε» με χιόνι τη Θεά Αφροδίτη μπροστά από το κτήριο του «Αριστοτέλη»
Η θεά Αφροδίτη, δεσπόζει στους δρόμους της Φλώρινας και όσοι περαστικοί περνούν από την περιοχή έχουν την χαρά να απολαύσουν την υπέροχη αυτή δημιουργία
Άμα είσαι καλλιτεχνικό πνεύμα... Φοιτητής της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, είδε το χιόνι ως δημιουργία και μάλιστα πρωτότυπη.
Ο Αλέξης Νικολαΐδης βρέθηκε στο χώρο μπροστά από το κτήριο του «Αριστοτέλη» και μέχρι αργά το απόγευμα είχε κατορθώσει να μετατρέψει την άμορφη μάζα χιονιού σε αριστούργημα.
Η θεά Αφροδίτη, δεσπόζει στους δρόμους της Φλώρινας και όσοι περαστικοί περνούν από την περιοχή έχουν την χαρά να απολαύσουν την υπέροχη αυτή δημιουργία.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.