Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει: Κάλεσα την αστυνομία και δεν ήρθε ποτέ

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει: Κάλεσα την αστυνομία και δεν ήρθε ποτέ

Την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών καταγγέλλει γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα 

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει: Κάλεσα την αστυνομία και δεν ήρθε ποτέ
Προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία γυναίκας στους Θρακομακεδόνες για την στάση των αρμόδιων αρχών ύστερα από έκκληση της για βοήθεια, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από νεαρό άντρα. 

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί της Κυριακής, 13 Νοεμβρίου και ενώ η γυναίκα, έκανε βόλτα με τα δύο της σκυλιά στο Γήπεδο Β. Λεκάνες Αχαρνών στους Θρακομακεδόνες, δέχτηκε όπως καταγγέλλει επίθεση από άντρα νεαρής ηλικίας, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί τα ζωντανά της, όταν αυτός τα χτύπησε.

Η 53χρονη αποφάσισε να εισέλθει στο χώρο του, εδώ και χρόνια, εγκαταλελειμμένου γηπέδου, στο οποίο σημειώνεται πως δεν υπάρχει κάποια απαγορευτική σήμανση για ζώα, προκειμένου να κάνει την καθιερωμένη, καθημερινή της βόλτα, έχοντας μαζί της τα δύο της σκυλιά. 

Κλείσιμο
Στο, εν λόγω, γήπεδο, το οποίο απέχει λίγα μόλις μέτρα από το Ολυμπιακό χωριό, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων εδώ και καιρό, περιτριγυρίζει ένας άντρας, με επιθετική συμπεριφορά, ηλικίας 30-35 ετών, ο οποίος όπως αναφέρουν, φέρεται να εκτελεί «χρέη επιστάτη στη γύρω περιοχή».

Ενώ η γυναίκα, με τα δυο της σκυλιά, αποφασίζει να φύγει από το χώρο του γηπέδου και να επιστρέψει στο σπίτι της, ο νεαρός άντρας, καταγγέλλει, εμφανίζεται μπροστά της, της κλείνει την έξοδο του γηπέδου και αρχίζει να κλωτσάει με μανία τα σκυλιά της.

Πριν, όμως, προλάβει η γυναίκα να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς γίνεται, ο νεαρός άντρας, όπως αναφέρει, στρέφεται προς το μέρος της και αρχίζει να τη βρίζει και να τη χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι, προκαλώντας της, σοβαρές κακώσεις τόσο στο μάτι όσο και στο τύμπανο του αυτιού.



Όταν η γυναίκα κατάφερε να συνέλθει από το πρώτο σοκ και προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του, εκείνος άρχισε να την κλωτσά στην πλάτη και στο στήθος.

Μετά από ώρα και αφού τελικά η γυναίκα μπόρεσε να αποτραβηχτεί από το μέρος του, έβγαλε το κινητό της και απευθυνόμενη σ’ αυτόν απείλησε πως θα φωνάξει την αστυνομία.

Ο νεαρός άντρας, στο άκουσμα της αστυνομίας ξεκίνησε να απομακρύνεται με πολύ αργό ρυθμό από το σημείο αλλά, όταν συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα άρχισε να τον βγάζει βίντεο και φωτογραφίες, άρχισε να τρέχει.

Η επόμενή της κίνηση ήταν να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία, σύμφωνα όσα αναφέρει στο«protothema.gr», δεν έφτασαν ποτέ στο χώρο, ενώ η ίδια περίμενε αιμόφυρτη στο σημείο.

Με τη βοήθεια φίλων, οι οποίοι κατέφθασαν στο χώρο όπου διαδραματίστηκε το συμβάν, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Β Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών. 

Ο αξιωματικός υπηρεσίας, όπως καταγγέλλει, δε δεχόταν την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, παρότι ήταν ενήμερος ότι ερχόταν απευθείας από τον τόπο του συμβάντος, καθώς δεν είχε το παράβολο των 100 ευρώ.  

Στη συνέχεια, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κρατικό εφημερεύον νοσοκομείο όπου έπειτα από αναμονή 7 ωρών τελικά υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου, κοιλίας και ακτινογραφίες, όπου και εξακριβώθηκε ο ξυλοδαρμός της.

Όταν λοιπόν η γυναίκα μετά από δύο ημέρες κατάφερε να κάνει την καταγγελία, η αστυνομία την παρέπεμψε σε ιατροδικαστή όπου έπειτα από ολιγόλεπτη εξέταση, έβγαλε πόρισμα.



Το περιστατικό όμως δεν τελειώνει εδώ. Η γυναίκα, στην προσπάθεια της να εντοπίσει τον άνθρωπο που την ξυλοκόπησε, απευθύνθηκε στο Δήμο Αχαρνών έτσι ώστε να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον άντρα, ο οποίος, όπως ανέφερε, φέρεται να σχετίζεται επαγγελματικά με το Δήμο.

Ο Δήμος υποστήριξε ότι ο χώρος του Γηπέδου δεν ανήκει στον ίδιο, κάτι βέβαια που διαψεύστηκε ύστερα από έρευνα της γυναίκας, υποχρεώνοντας την να προχωρήσει σε αίτηση διαβεβαίωσης ιδιοκτησιακού χώρου.

Η γυναίκα μιλώντας στο «protothema.gr» είπε ότι πλέον προσπαθεί  να βρει μόνη της τον δράστη, ώστε να τον κατονομάσει στην αστυνομία με σκοπό να του ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η γυναίκα, θέλοντας να επισημάνει την έλλειψη ασφάλειας που ένιωσε αλλά και την αδιαφορία των αρχών τόνισε: «Είσαι τελείως απροστάτευτος από τα πάντα. Μια γυναίκα θύμα ξυλοδαρμού στην Ελλάδα νιώθει δύο φορές θύμα, μία από το δράστη και μία από το σύστημα» και αναρωτήθηκε «Πρέπει να 'σαι νεκρός για να σου δώσουν σημασία;».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης