Αίγιο: Δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν με τα κλεμμένα κοσμήματα

Αίγιο: Δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν με τα κλεμμένα κοσμήματα

Οι τέσσερις νεαροί Έλληνες δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς λίγες μόνο ώρες μετά την εισβολή τους στο σπίτι μιας 54χρονης γυναίκας 


Αίγιο: Δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν με τα κλεμμένα κοσμήματα
Λίγη ώρα μετά την εισβολή τους στο σπίτι μιας 54χρονης γυναίκας στο Αίγιο, από το οποίο άρπαξαν 250 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ, οι τέσσερις νεαροί Έλληνες δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο με το οποίο προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Οι δυο 18χρονοι και οι συνεργοί τους ηλικίας 17 και 19 χρόνων προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αιγίου που ανέλαβε την προανάκριση και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο ως μέσο για την τέλεση της κλοπής, οι κάλτσες που χρησιμοποιούσαν για να μην αφήνουν δακτυλικά αποτυπώματα και τα διαρρηκτικά εργαλεία τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, με την οποία παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. 

Κλείσιμο
*** Δυο... ξεχασμένες διαρρήξεις που είχαν γίνει στο Πεταλίδι Μεσσηνίας εξιχνίασαν οι άνδρες δικογραφίες για κλοπή σε βάρος των δραστών. Στην πρώτη περίπτωση, ένας 35χρονος Αλβανός ταυτοποιήθηκε από τα αποτυπώματα που είχε αφήσει στο σπίτι που διέρρηξε στις 25 Ιουνίου του 2012, από το οποίο είχε κλέψει 1.650 ευρώ και δύο κινητά. Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 25χρονος Έλληνας κατηγορείται για την απόπειρα κλοπής  σε ένα κλειστό περίπτερο, που είχε διαπράξει στις 24 Ιουνίου του 2015, όταν προσπάθησε να κόψει το λουκέτο της πόρτας χωρίς να τα καταφέρει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης